O experiență de neuitat

Despre noi

Vinalia Conacul din Ceptura este un hotel cu restaurant și cramă unde va puteti bucura de o oază de liniște și degusta vinul medaliat Vinalia Garagiste

Facilități

Cazare și Restaurant

22 de camere și 40-45 locuri de cazare, săli de conferință, restaurant și bar

Cazare și Restaurant

Poți alege una din cele trei variante de cazare în regim Single sau Double iar la restaurant găsesti cele mai sofisticate rețete pentru gurmandul din tine.

Cramă și Wineshop

Vizitați crama, aflați despre metoda de vinificație și despre vinul Vinalia

Cramă și Wineshop

Organizăm evenimente de degustare și ateliere de cupajare în care îți poti crea propriul tău vin sau poți cumpăra vin la preț de producător.

Piscină și Activitați Recreative

Piscina în aer liber, facilităti de team building atât indoor cât și outdoor

Piscină și Activitați Recreative

Piscină exterioară, saună, biliard sau dacă vreți să cunoașteți mai bine povestea locurilor, vizitați frumosul conac Belu-Urlați sau alte crame din apropiere

Evenimente Speciale

Evenimente corporate, aniversare, nunta sau botez și o experientă de neuitat

Evenimente Speciale

Conacul din Ceptura este alegerea perfecta pentru evenimente private cu o capacitate de pana la 80 invitati. Perfect pentru evenimente corporate, aniversare, nuntă sau botez intr-o atmostefă deosebită.

Arhitectura de ieri

Adusă în ziua de azi

Primul lucru care te impresionează când ajungi la Vinalia – Conacul din Ceptura este arhitectura neo-romanească, cu interioare eclectic minimaliste. Conacul actual are o istorie lungă: el a funcționat drept cămin, cantină și birouri administrative pentru Ferma 2, unde erau aduși elevi și studenți în anii dinaintea lui ’89.

Transformarea în conacul de azi a fost o experientă incitantă. Am pornit de la o serie de construcții ridicate între anii ‘40 și ‘70 ai secolului trecut, unele fără fundații și departe de cerințele și standardele actuale, și am ajuns să avem, după 4 ani, un conac relaxant și perfect funcțional.

Designul interior este marca personală a unor iubitori de vin.

Va asteptăm la conac

Rezervați o Experientă

Oaspetii poposesc la noi cu dorinta de a degusta cele mai bune vinuri si bucate, pentru a fugi de oras si a se regasi in mijlocul viilor. Primim cu caldura toti drumetii, le spunem povestile vinurilor noastre si ale locului si ne bucuram cand vedem ca ei revin cu drag de fiecare data.