O experiență de neuitat

Evenimente Speciale

Conacul din Ceptura este alegerea perfecta pentru evenimente private cu o capacitate de pana la 80 invitati. Perfect pentru evenimente corporate, aniversare, nuntă sau botez intr-o atmostefă deosebită.

Ai la dispozitie toate facilitătile pentru un eveniment de succes

Cazare și Restaurant

22 de camere și 40-45 locuri de cazare, săli de conferință, restaurant și bar

Cazare și Restaurant

Poți alege una din cele trei variante de cazare în regim Single sau Double iar la restaurant găsesti cele mai sofisticate rețete pentru gurmandul din tine.

Cramă și Wineshop

Vizitați crama, aflați despre metoda de vinificație și despre vinul Vinalia

Cramă și Wineshop

Organizăm evenimente de degustare și ateliere de cupajare în care îți poti crea propriul tău vin sau poți cumpăra vin la preț de producător.

Piscină și Activitați Recreative

Piscina în aer liber, facilităti de team building atât indoor cât și outdoor

Piscină și Activitați Recreative

Piscină exterioară, saună, biliard sau dacă vreți să cunoașteți mai bine povestea locurilor, vizitați frumosul conac Belu-Urlați sau alte crame din apropiere

Evenimente Speciale

Evenimente corporate, aniversare, nunta sau botez și o experientă de neuitat

Evenimente Speciale

Conacul din Ceptura este alegerea perfecta pentru evenimente private cu o capacitate de pana la 80 invitati. Perfect pentru evenimente corporate, aniversare, nuntă sau botez intr-o atmostefă deosebită.

evenimente așa cum vrei tu

Evenimente Corporate

Regiunea Viticola Dealu Mare este una dintre cele mai faimoase și vechi regiuni din Romania, cunoscută și sub denumirea de „Toscana” Romaniei deoarece este situata la aceeși latitudine cu Nordul Italiei. Dealu Mare se întinde pe o lungime de 60-70 km între Valea Calugareasca din Prahova și Merei din Buzău, zona cunoscută și sub denumirea „Drumul Vinului”. Aici puteți descoperi un loc de poveste – VINALIA – CONACUL DIN CEPTURA. Locația se află la doar o oră de București ceea ce din punct de vedere logistic este extrem de important. Pentru grupurile Corporate este locul ideal oferind posibilitatea de cazare de aproximativ 45 persoane, sala de conferință cu toate dotarile dar și restaurantul propriu în care se pot servi preparate diverse.

Pentru grupuri Corporate se pot organiza:

 • Conferinte, Activitati de Team-Building
 • Intalniri de management
 • Workshop-uri
 • Seminarii
 • Mese festive, etc.

Evenimentele pot fi combinate cu activități relaxante în locație:

 • Degustare de vinuri cu tur de cramă și explicarea procesului de vinificație
 • Atelier de cupajare vinuri
 • Purcelus la proțap, foc de tabără cu muzica folk
 • Relaxare la piscina (când vremea permite)
 • Darts, biliard, tenis de masă
 • Plimbare prin podgorie
evenimente așa cum vrei tu

Evenimente Private

Dacă vă doriți un eveniment relaxat, la Conacul Ceptura, în mijlocul viei, dar să vă surprindeți invitații cu un meniu rafinat și un vin de excepție, alegerea perfectă este VINALIA. Organizăm pentru dumneavoastră evenimente private precum: mese festive cu pană la 80 de invitați, cu ocazia botezului, cununiei, căsătoriei, etc.  Echipa noastra se va ocupa de toate aspectele astfel încat evenimentul să fie unul perfect.

  experiența perfectă de degustare

  Degustări la Cramă

  Vă oferim o experientă deosebită organizând pentru grupul dumneavoastră o degustare de vinuri în Crama noastră.

  Vom incepe cu un tur de cramă și prezentarea procesului de vinificație, apoi ne vom opri în sala de degustare unde veți savura sortimente de vin acompaniate de platou cu brânzeturi maturate, fructe confiate și pâine aromatizată.

  La cerere, pot fi organizate Ateliere de cupajare vinuri.

  Va asteptăm la conac

  Rezervați o Experientă

  Oaspetii poposesc la noi cu dorinta de a degusta cele mai bune vinuri si bucate, pentru a fugi de oras si a se regasi in mijlocul viilor. Primim cu caldura toti drumetii, le spunem povestile vinurilor noastre si ale locului si ne bucuram cand vedem ca ei revin cu drag de fiecare data.