Conacul din Ceptura pe Podium la Top Hotel Awards 2022

În fiecare an, TopHotel Awards oferă recunoaștere celor mai importante proiecte din industria turismului și ospitalității din România, îi aduce în prim plan pe cei mai buni profesioniști din domeniu.

Gala TopHotel Awards a venit ca o recunoaștere a muncii și a eforturilor pe care industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din România le depune zi de zi. Pe 25 mai, au fost celebrați campionii rezilienței în timpuri dificile, cei care s-au implicat și au construit în vremuri tulburi.

Conacul din Ceptura a câștigat premiul 2 la categoria Cea Mai Bună Cazare la Cramă, categorie deschisă acelor crame care organizează tururi și care oferă și cazare pe domeniile viticole, având în portofoliul de servicii și degustări de vinuri și experiențe culinare deosebite.

“Suntem mândri pentru această recunoaștere, mai ales în actualul context dificil pentru industrie, ne-am străduit mereu să păstram tradiția și să ridicăm la rang de artă tot ce facem. Iar tot ce facem se adresează clienților noștri care ne devin prieteni după ce ne calcă pragul.”