Restaurant

Conacul din Ceptura

Chef

Alexandru Taraș

 Cu o experienta de peste 20 de ani in bucataria romaneasca dar si internationala, Chef Alexandru Taras, pune toata maiestria si pasiunea pentru gatit in fiecare farfurie pe care o pregateste.

Meniul a-la-carte imbina preparatele clasice cu cele specifice locatiei , cum ar fi: Obrajorii de vita confiati – pe care nu-i puteti rata, sau Pulpa de rata cu varza rosie caramelizata – savuroasa…

Pentru grupurile Corporate au fost gandite meniuri speciale, cu asezare pe bufet sau set meniu si variante diverse din care se poate alege cea preferata.

La evenimentele private se pun la dispozitie variante de meniuri ce imbina traditionalul cu preparatele speciale tinandu-se cont de genul de eveniment si de cerintele organizatorilor.

Pentru a fi și mai bun, vinul se servește cu mancare gustoasă și cu oameni dragi la masă. Așa că ne-am umplut meniul cu bunătăți care se imbină de minune cu vinurile conacului. Poftiți la masă, serviți un pahar și lăsați gândurile în urmă.

Cu orice ati alege sa vă ospatati, avem pentru fiecare gust un vin pe masura, care dezleaga povesti si inveseleste masa. Iar vinul nu sta numai in pahar, pe masa, ci si in farfurie.

Asemeni ospățurilor romane rafinate ce însoțeau petrecerile Vinalia, avem un meniu plin de rețete unde vinul completează într-un mod delicios preparatele sofisticate, preparate cu atenție pentru gurmandul din tine.

Pregatește-te să guști feluri din zestrea gastronomică a romanului care nici nu știai că există! Ce fel mai bun de a celebra un moment de respiro, departe de oraș?

Bunătăți de la conac

Specialitățile Noastre

Poftiți la masă

Rezervă o experiență culinară la conac

Gumbo beet greens corn soko endive gumbo gourd. Parsley shallot courgette tatsoi pea sprouts fava bean collard greens dandelion okra wakame tomato.