Termeni si conditii

TERMENII SI CONDITIILE vinaliaceptura.ro

 

Folosirea site-ului https://www.vinaliaceptura.ro/ (denumit in continuare “Site”) implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. S.C. Conacul Ceptura S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita Termeni si Conditii.

 

 1. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. Conacul Ceptura S.R.L. catre Cumparator, prin intermediul site-ului https://www.vinaliaceptura.ro/.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda. In cazul persoanelor fizice, cumparatorul trebuie sa fie o persoana majora (sa fi implinit 18 ani la momentul plasarii comenzii pe site-ul https://www.vinaliaceptura.ro/).

Vanzator – SC Conacul Ceptura S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, Soseaua Fundeni nr. 260 – 262, punct de lucru Ceptura de Jos 719A, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/14468/2004 CUI RO16746369

Bunuri si Servicii – orice produs din magazinul online https://www.vinaliaceptura.ro/ sau serviciu oferit de S.C. Conacul Ceptura S.R.L., inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre S.C. Conacul Ceptura S.R.L. Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care S.C. Conacul Ceptura S.R.L. isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

 1.   Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare / rezervare si facturare) si conditiile sale specifice;
 2. Specificatiile Cumparatorului (in privinta produselor / serviciilor solicitate);
 3. Termeni si Conditii.

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica din partea Cumparatorului o acceptare completa a Termenilor si Conditiilor comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala sau electronica din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre Vanzator. Termenii si Conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

 

 1. BUNURI SI SERVICII, DISPONIBILITATE SI POLITICA DE PRETURI

Bunurile si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Disponibilitatea produselor se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii, inclusiv dupa confirmarea disponibilitatii produsului.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ toate taxele, fiind preturi finale. Datorita specificului cramei Vinalia Ceptura, care produce vinuri in serii limitate, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. S.C. Conacul Ceptura S.R.L. va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza (de exemplu: nume cumparator, telefon de contact, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare, modalitate de plata). S.C. Conacul Ceptura S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentious, etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, astfel stocul epuizandu-se.

S.C. Conacul Ceptura S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz. S.C. Conacul Ceptura S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (culoare, accesorii, aspect, etc.). Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre. Culorile produselor si imaginilor pe care le vedeţi vor depinde si de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afişa cu exactitate nuantele culorilor.

Preturile afisate contin TVA.

 

 1. LIVRARE SI COST TRANSPORT

Livrarea se face intotdeauna prin curier rapid (Urgent Curier), pe teritoriul Romaniei, in aria de acoperire a curierului. Pentru livrari in strainatate, va rugam sa ne contactati.

Costul transportului depinde de greutatea coletului. Comanda minima pe site-ul https://www.vinaliaceptura.ro/ este de 1 bax (6 sticle), iar orice comanda va reprezenta un multiplu de bax-uri. Dupa plasarea comenzii, va vom contacta telefonic pentru a va comunica si confirma costul transportului.

Termenul obisnuit de livrare prin Urgent Curier este de 1-2 zile lucratoare.

In cazul comenzilor cu livrare in Bucuresti sau in judetele Ilfov si Prahova, exista si posibilitatea ca personalul S.C. Conacul Ceptura S.R.L. sa livreze comenzile in mod direct. Acest lucru se intampla in limita disponibilitatii echipei S.C. Conacul Ceptura S.R.L. si doar in cazul comenzilor de minim 10 bax-uri. In cazul livrarilor directe, transportul este gratuit.

Ne rezervam dreptul ca pentru anumite comenzi sa nu acceptam decat plata in avans (in functie de valoarea comenzii sau destinatia livrarii acesteia).

Procesarea comenzilor se face in ordinea primirii lor. Termenul de expediere a comenzii este de 1-2 zile lucratoare, la care se adauga termenul de transport al curierului (in general cuprins intre 24 – 48 ore). In perioade comerciale de varf (Craciun, Valentines Day, Dragobete, Paste) sau in cazuri de forta majora, termenul de livrare poate fi prelungit. In toate cazurile de acest fel, https://www.vinaliaceptura.ro/ va afisa in mod vizibil termenele si conditiile de livrare si / sau va va anunta imediat dupa plasarea comenzii, telefonic sau prin email.

 

 1. MODALITATI DE PLATA

Plata produselor de pe https://www.vinaliaceptura.ro/ se poate face:

 1. Ramburs, platind contravaloarea comenzii la primirea coletului de la reprezentantul firmei de curierat.
 2. In avansprin transfer bancar, in contul firmei deschis la Banca Transilvania. In cazul in care alegeti aceasta optiune, va vom trimite prin email factura aferenta comenzii, in baza careia veti putea face plata.

Datele necesare pentru transfer bancar: SC Conacul Ceptura S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, Soseaua Fundeni nr. 260 – 262, punct de lucru Ceptura de Jos 719A, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/14468/2004 CUI RO16746369, cont bancar RO52BTRLRONCRT0V15596001.

 

 1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al site-ului https://www.vinaliaceptura.ro/ – texte, imagini, grafice, simboluri, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email – apartine S.C. Conacul Ceptura S.R.L. si furnizorilor sai, fiind protejat de legea drepturilor de autor (legea nr. 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare) si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al S.C. Conacul Ceptura S.R.L., se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site https://www.vinaliaceptura.ro/ fara acordul prealabil al S.C. Conacul Ceptura S.R.L., da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. Conacul Ceptura S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

S.C. Conacul Ceptura S.R.L. respecta dreptul la proprietea intelectuala al tertilor; in cazul in care considerati ca https://www.vinaliaceptura.ro/ contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@vinaliaceptura.ro.

S.C. Conacul Ceptura S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul https://www.vinaliaceptura.ro/ si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Conacul Ceptura S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web-link catre https://www.vinaliaceptura.ro/ este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. Conacul Ceptura S.R.L. sau oricaruia dintre partenerii nostri.

Site-ul https://www.vinaliaceptura.ro/ este gazduit de serverele unei terte firme. S.C. Conacul Ceptura S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. S.C. Conacul Ceptura S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului https://www.vinaliaceptura.ro/ . S.C. Conacul Ceptura S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul https://www.vinaliaceptura.ro/. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

 1. Comentariile / recenziile utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza site-ul https://www.vinaliaceptura.ro/ pot face comentarii / pot scrie recenzii la adresa produselor si serviciilor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C. Conacul Ceptura S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. S.C. Conacul Ceptura S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii prin alte mijloace de comunicare (email, sms) a unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. Conacul Ceptura S.R.L. dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui oriunde, prin orice mijloc media. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

 

 1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Protecția datelor personale este de cea mai mare importanță pentru noi, de aceea ne angajăm să vă protejăm intimitatea.  Prin utilizarea acestui site și / sau a serviciilor noastre, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

Principii de protecţie a datelor

Ne angajam să urmam urmatoarele principii de protecţie si prelucrare a dateleor cu caracter personal:

 • Procesarea este legală, corectă, transparentă. Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna considerăm drepturile dvs. înainte de prelucrarea datelor personale. Vă vom furniza informații privind prelucrarea, la cerere.
 • Procesarea este limitată ca scop. Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
 • Procesarea se face cu date minime. Noi colectăm și procesăm doar cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop.
 • Prelucrarea este limitată pe o perioadă de timp de 10 ani. Noi nu vom stoca datele cu caracter personal pentru o perioada mai mare decât daca este necesar.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura acurateţea datelor.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

 

Ce date personale colectăm

https://www.vinaliaceptura.ro/ poate colecta date personale într-unul din următoarele moduri:

 • date furnizate către https://www.vinaliaceptura.ro/ atunci când ne contactați folosind email sau număr de telefon,
 • date furnizate către https://www.vinaliaceptura.ro/necesare pentru încheierea unui contract,
 • date întregistrate prin canalele de social media,
 • date înregistrate prin comentarii postate în acest website.

Noi procesam datele dvs. personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege.  Salvăm informațiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din termene legale, dar nu mai mult de 5 ani.

Nu înregistrăm date personale atunci când vizitați acest website. Pentru analize statistice, singura informație este pagina vizitată și IP-ul adresei userilor care au lăsat comentarii. Ca utilizator de Internet, rămâneți anonim.

Drepturile persoanelor vizate

În legătură cu procesarea datelor dvs personale, aveți următoarele drepturi:

 • dreptul de a cere Administratorului acces la datele dvs. personale,
 • dreptul de a cere Administratorului corectarea datelor dvs. personale,
 • dreptul de a cere Administratorului ștergerea datelor dvs. personale,
 • dreptul de a cere Administratorului limitarea procesării datelor dvs. personale,
 • dreptul de a vă opune procesării automate a datelor dvs. personale,
 • dreptul la portabilitatea datelor, obținându-le într-un mod adecvat, sau transferându-le direct de la un procesator la altul,
 • dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs vă vom oferi un motiv de ce. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați
 • Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
 • Dreptul de a retrage consimţământul – ai dreptul retrage orice acord dat de prelucrare a datelor dumneavoastră personale.

Cine are acces la datele dvs personale

Nu vom dezvălui datele dvs. personale terților sau institutiilor publice decat atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale pentru aceasta. In practica, transmitem datele Dvs de livrare firmelor de curierat  cu care colaboram, astfel incat acestea sa poata efectua livrarea coletelor catre Dvs.

Cum putem securiza datele dvs personale

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.
Chiar dacă încercăm tot ce ne sta in putinta, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, ne angajam să notificam autoritățile competente privind încălcările protectiei datelor. De asemenea, vă vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

Politica față de minori

Nu intenționăm să colectăm cu bună știință informații de la minori. Nu vizăm minorii ca principali beneficiari ai serviciilor noastre.

Date de contact

Ne puteti contacta oricand la contact@vinaliaceptura.ro

S.C. Conacul Ceptura S.R.L. ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Astfel:

 1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia accesand baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive, conturile de acces se suspenda automat.
 2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.
 3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parola si au implementate solutii de protectie antivirus si firewall updatate la zi.

 

 1. DREPTURILE SI OBLIGATIILE S.C. Conacul Ceptura S.R.L.

 

 1. S.C. Conacul Ceptura S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
 2. S.C. Conacul Ceptura S.R.L. isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si Specificatiile Cumparatorului.
 3. Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre S.C. Conacul Ceptura S.R.L., fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa S.C. Conacul Ceptura S.R.L. face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametri pentru care a fost achizitionat.
 4. Comunicarea cu magazinul online se poate face prin adresele mentionate la sectiunea “Contact”. Vor fi excluse sau ignorate pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 5. S.C. Conacul Ceptura S.R.L. poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul Cumparatorului. S.C. Conacul Ceptura S.R.L. va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului, la momentul livrarii in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier, semnarea de primire pe factura fiscala sau inmanarea bonului fiscal in cazul livrarilor efectuate de catre personalul S.C. Conacul Ceptura S.R.L.).

 

 1. POLITICA DE RETURNARE

Potivit legislatiei in vigoare, Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris, printr-o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax) SC Conacul Ceptura SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului. Singurele costuri ce revin Cumparatorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor, care se va face la adresa indicata de SC Conacul Ceptura SRL.  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva, etc. Rambursarea costurilor se va face in termen de cel mult 7 zile de la receptionarea produselor, folosind aceeasi modalitate de plata folosita de Cumparator. Cumparatorul suporta costurile de returnare si este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

 

 1. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat, conform uzantelor legii romanesti.

 

 1. LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. Termenii si conditiile prezentului contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare, scrise sau verbale, dintre S.C. Conacul Ceptura S.R.L. si Cumparator, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti. Odata cu lansarea comenzii, indiferent de modalitatea de efectuare si receptie a Bunurilor, Cumparatorul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului https://www.vinaliaceptura.ro/, Cumparatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.