Noutăți
Posted in

Turismul viticol devine tot mai căutat și în România. Hai la o degustare de vinuri ca la carte în crama Vinalia din Ceptura

Posted in

Cel care are o carte, un prieten și un vin bun se poate considera un om foarte norocos, spunea Molière. La crama Vinalia din Ceptura de Jos vei găsi, negreșit, cel puțin una dintre cele trei variante. Ne mândrim cu un vin de calitate superioară, iar în jurul lui am început să clădim în urmă cu ani buni ceea ce noi numim “o experiență completă”: cazare la conac, degustare de vinuri cu tur de cramă, activități de relaxare, mese îmbelșugate și multă voie bună. 

Cei care vin la Vinalia trec, negreșit, pe la cramă, unde au parte de o experiență deosebită de degustare de vinuri, sub ghidajul somelierului. Mai întâi este hrănită curiozitatea, apoi plăcerea gustului, astfel că, înainte de degustarea propriu-zisă, are loc un tur al cramei în cadrul căruia vei afla multe dintre tainele vinului. De exemplu, vei afla de la somelierul nostru cum se desface corect o sticlă de vin astfel încât să nu se rupă dopul și să se contamineze aroma vinului, dar și că zgomotul făcut de dopul extras din sticlă este denumit „sărutul vinului“.

Alătură-te conversației

ACCOUNT
Wishlist
Autentificare
Creează un cont

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă susține experiența pe acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în site-ul nostru politică de confidențialitate.

Recuperare parolă

Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

SUS
Vezi și aceste produse
Coș de cumpărături 0
Recent văzute 0