Noutăți
Posted in

Pasionatule de vinuri, ne găsești la aproximativ o oră de Bucureşti. 5 motive să vizitezi conacul Vinalia din Ceptura

Posted in

 „Nu pleca din cramă fără vin, dacă vrei să-ţi meargă din plin!” – acesta este îndemnul pe care îl văd cei care vizitează Crama Conacului Vinalia, la intrarea în magazinul de vinuri şi în sala de degustare. Așa că dacă ești pasionat de vinuri fine, cu un gust desăvârșit și cu o calitate excepțională, o escapadă vinicolă la Vinalia Ceptura este cea mai bună alegere. Ia-ți prietenii sau familia și hai la noi. 

Pentru fiecare oaspete, experienţa la Vinalia va fi una completă. Vă așteptăm cu un tur al cramei, cu degustare de vinuri alături de un platou de brânzeturi atent alese, avem și  wineshop, pregătim foc de tabără și bineînțeles mese delicioase la restaurant. Bineînțeles, avem şi cazare la conac, pentru cei ce vor să rămână peste noapte la Ceptura.

Răsfăţ în orice anotimp pentru iubitorii de natură, dar mai ales pentru pasionaţii de vinuri, care au posibilitatea de a descoperi în fiecare picătură arome bogate şi rafinate de Sauvignon, Merlot, Fetească sau Tămâioasă. 

5 motive să ne vizitezi? Avem zeci, dar iată un rezumat! 

Alătură-te conversației

ACCOUNT
Wishlist
Autentificare
Creează un cont

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă susține experiența pe acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în site-ul nostru politică de confidențialitate.

Recuperare parolă

Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

SUS
Vezi și aceste produse
Coș de cumpărături 0
Recent văzute 0