Noutăți
Posted in

VINALIA – Conacul din Ceptura cu numele inspirat de sărbătoarea vinului la romani

Posted in

Vinalia este un complex turistic din zona viticola Dealu Mare, ce susține de ani buni de zile dezvoltarea turismului viticol in aceasta zona. Este un complex aflat la o ora și jumătate de Bucuresti, format dintr-o pensiune cu arhitectura neoromânească, un spațiu de evenimente, loc de joaca pentru copii, iaz, ciubăr, piscina, restaurant și crama.

Numele Vinalia a fost dat dupa festivalurile romane dedicate vinului, care aveau loc primavara si toamna și care erau închinate zeităților Jupiter și Venus. In Imperiul Roman locuitorii se adunau primăvara pentru o prima degustare a vinului produs in recolta precedenta (Vinalia Urbana) si toamna la culegerea strugurilor si pregatirea vinului (Vinalia Rustica). Vinalia este o locație deosebita pentru ca este una din putinele crame din Dealu Mare ce oferă și cazare, pentru ca produce vinuri bune- ce se pot cumpara doar de aici sau de la magazinul lor online, pentru ca organizează diverse evenimente corporate, aniversari, teambuilding-uri, iar faptul ca are si piscina, o face sa fie o destinația perfecta pentru zilelele toride de vara.

Alătură-te conversației

ACCOUNT
Wishlist
Autentificare
Creează un cont

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă susține experiența pe acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în site-ul nostru politică de confidențialitate.

Recuperare parolă

Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

SUS
Vezi și aceste produse
Coș de cumpărături 0
Recent văzute 0