Noutăți
Posted in

Wine Trips România, sezonul 4 | Crama Vinalia, pe urmele conceptului „vins de garage” la Conacul din Ceptura

Posted in

O cramă cu totul specială se află la o aruncătură de băț de București și dacă nu i-ai trecut încă pragul… e cazul s-o faci. Vinalia – Conacul din Ceptura are deja o sumedenie de povești demne de dat mai departe, în ciuda vârstei sale fragede. Wine Trips România a poposit la Ceptura de Jos, județul Prahova.

Satul Ceptura de Jos e situat strategic pe DN1b, între Ploiești și Buzău, în vestita podgorie Dealu Mare. Spunem strategic fiindcă este o veritabilă ispită aflată la confluența a două domenii viticole renumite: Urlați și Tohani. Aici, din 2008, Tiberiu Bardan și-a zis că trebuie să facă vin, dar nu orice fel de vin, și să ofere experiențe turistice, dar nu orice experiențe turistice.

Wine Trips România și somelierul Sergiu Nedelea au ajuns la Vinalia – Conacul din Ceptura cu multe întrebări, dar au plecat cu multe certitudini. Invitata de azi a fost comendianta Anisia Gafton, care și-a îmbunătățit cunoștințele despre facerea vinului și a descoperit noi licori perfecte pentru ieșirile în oraș cu fetele.

Alătură-te conversației

ACCOUNT
Wishlist
Autentificare
Creează un cont

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă susține experiența pe acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în site-ul nostru politică de confidențialitate.

Recuperare parolă

Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

SUS
Vezi și aceste produse

Coș de cumpărături 0

Recent văzute 0