Noutăți
Posted in

Ce faci toamna? Vii la Vinalia! Culesul viei, degustare de vinuri cu tur de cramă, cazare la conac, proțap, must și foc de tabără, toate într-un singur loc

Posted in

Toamna este anotimpul vinului proaspăt, iar culesul viei este una dintre activitățile care fie ne amintesc de copilărie, fie ne aduc în mijlocul naturii, savurând boabele dulci direct de pe ciorchinele strugurelui proaspăt tăiat. 

În 2024, continuăm seria evenimentelor pe care le organizăm la Conacul Vinalia din Ceptura sub umbrela “Sărbătorile Vinalia”, iar ediția de toamnă va fi de nelipsit. Pentru că la noi tradițiile se împletesc cu gustul și aromele și mai departe de degustări de vinuri, preparate delicioase, cazare cu cramă și activități recreative, ne dorim să oferim oaspeților noștri experiențe unice, în funcție de sezon. 

Ce are special Conacul Vinalia din Ceptura? Este unul dintre puținele conace cu cramă din Dealu Mare ce oferă și spații cazare, unde oaspeții pot rămâne peste noapte după ce s-au desfătat cu o degustare de vinuri ca la carte. Locația noastră este ideală și pentru petreceri private în aer liber sau la interior – pentru că dispune de spații generoase de evenimente.

Alătură-te conversației

ACCOUNT
Wishlist
Autentificare
Creează un cont

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă susține experiența pe acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în site-ul nostru politică de confidențialitate.

Recuperare parolă

Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

SUS
Vezi și aceste produse
Coș de cumpărături 0
Recent văzute 0