Noutăți
Posted in

„Un loc uimitor în România” –  Vinalia, printre locațiile din Europa recomandate de turiști în publicația britanică The Guardian

Posted in

Vinalia reprezintă cu succes și mândrie România atunci când vine vorba de agroturism. Conacul din Ceptura se regăsește pe o listă cu recomandări de călătorie făcută de cititorii prestigioasei publicații britanice The Guardian, alături de alte ferme și pensiuni din țări europene precum Slovenia, Italia, Franța, Portugalia, Austria, Croația și Grecia.

Fiecare locație este detaliată în articol, oferind informații despre zona turistică, despre opțiunile de cazare, activitățile disponibile și prețurile aferente.

The Guardian a inclus astfel Conacul Vinalia din Ceptura printre destinațiile de vacanță ideale pentru cei care doresc să se bucure de o experiență autentică și relaxantă în mediul rural european. Produse locale, bucătărie tradițională, vinuri de calitate și relaxare totală în mijlocul naturii. Sună cunoscut, așa-i? Este ceea ce găsesc oaspeții care calcă pragul conacului nostru. La Vinalia poposesc de foarte multe ori și turiști străini, fascinați fiind de frumusețea locului, de podgoriile întinse pe 10 hectare, de vinurile pe care le pot degusta direct în cramă.

„Evadare printre viță de vie, în România. Vinalia, o podgorie situată la Conacul din Ceptura, la aproximativ 80 de kilometri de București, oferă oaspeților camere frumos amenajate, gastronomie locală din care nu lipsesc brânzeturi și preparate din carne, dar și vin de calitate produs chiar în locație. Proprietarul este încântat să ofere tururi și degustări de vin. Un loc uimitor!”, este descrierea pe care o regăsim în articol pentru Conacul Vinalia.

Alătură-te conversației

ACCOUNT
Wishlist
Autentificare
Creează un cont

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă susține experiența pe acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în site-ul nostru politică de confidențialitate.

Recuperare parolă

Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

SUS
Vezi și aceste produse

Coș de cumpărături 0

Recent văzute 0